Menu
A+ A A-

Vučić sutra u posjeti Gradu Istočno Sarajevo

  • Objavio:   Redakcija

aleksandar vucic novoPredsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sutra će posjetiti Grad Istočno Sarajevo gdje će se sastati sa gradonačelnikom Istočnog Sarajeva Nenadom Vukovićem i načelnicima opština u sastavu grada.

Posjeta predsjednika zakazana je u 16:00 časova, a on će u toku posjete obići i radove na izgradnji nove zgrade Bolnice Istočno Sarajevo u Kasindolu.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković rekao je danas ranije da će posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sutra gradu Istočno Sarajevo biti prilika za razgovor o projektima u gradu koje je odobrila Srbija, ali i o nekim budućim.

Predsjednik Srbije će sutra doputovati u Sarajevu oko 14:00 časova, kada ga najprije očekuje sastanak sa članovima Predsjedništva BiH, odnosno sastanak delegacija BiH i Srbije.

U 15:30 časova održaće se konferencija za novinare na kojoj će se obratiti predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na putu ka Istočnom Sarajevu, predsjednik Srbije će posjetiti Sabornu crkvu u Sarajevu gdje će se sastati sa Njegovim visokopreosveštenstvom mitropolitom dabrobosanskim Hrizostomom.

 

 

 

 

Poslednji put izmenjenosreda, 06 septembar 2017 20:51
nazad na vrh

Radio Sa-RS