Iz porodične kuće ukrali 2.500 KM

Napišite komentar

122 policija vrataU toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su dva krivična djela, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Policijskoj stanici Pale V.B. je prijavio da je nepoznati izvršilac ili više njih, iz porodične kuće , koja je u njegovom vlasnišvu, u mjestu Donja Hreša, opština Istočni Stari Grad, otuđio novac u iznosu 2500,00 KM.

Policijski službenici izvršili su uviđaj po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužioca Istočno Sarajevo i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave Istočno Sarajevo postupili su po prijavi da je nepoznato lice ili više njih, u šumskom rejonu, kojim upravnja ŠG“Jahorina“ Pale, Radna jedinica Mokro, u mjestu Sitnica, izvršio bespravnu sječu 13 stabala jele i smrče.

Policijski službenici obavijestili su dežurnog tužioca Okružnog javnog tužioca Istočno Sarajevo, izvršili uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“, saopšteno je za Sarajevo-RS iz Policijske uprave.

 

 

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh