ŽOK „Slavija“ sa samo jednom seniorkom ulazi u novu sezonu

  • Autor 
  • Objavljeno u Sport
Napišite komentar

odbojkasice slavije park treniranjeOdbojkašice „Slavije“ nalaze se u trećoj sedmici priprema za novu sezonu Prve lige Republike Srpske.

Polako, ali sigurno kreću po formu za novu sezonu u koju će ući sa znatno podmlađenim sastavom, i tek jednom seniorkom u timu, kapitenom Galom Košarac.

Sve ostale djevojke još uvijek imaju pravo igrati za omladinske selekcije „Sokolica“.

Što se tiče promjena u igračkom kadru „Slavija“ je ostala bez Jovane Papaz koja je otišla na koledž, Tamare Stojanović koja je preselila u Mostar, te Sare Tanasković koja će najvjerovatnije pojačati paljansku „Jahorinu“.

„Počeli smo pripreme sredinom avgusta. U rad je uključeno dvadesetak djevojaka. Uglavnom su to mlađe igračice, 2000. godište i mlađe, te samo jedna seniorka Gala Košarac, dok su nam klub napustile Jovana Papaz, Tamara Stojanović i Sara Tanasković. Mogu da kažem da djevojke koje su ostale u klubu pokazuju potencijal i vrijedno rade. Vjerovatno će ekipi nedostajati iskustva, ali će to nadam se nadoknaditi borbenošću koju neosporno posjeduju“, rekao je Jovica Tošić, trener „Sokolica“ za SportDC, te dodao:

„Hendikep nam je što smo zbog renoviranja dvorane tek prije nekoliko dana uzeli loptu u ruke, tako da nam fali tog rada sa loptom. Već od srijede krećemo sa odigravanjem prijateljskih utakmica koje su nam neophodne zbog sticanja iskustva mlađih igračica koje dolaze iz mlađih kategorija. Prventvo počinje 23. septembra i nadam se da ćemo se dobro u igrati, a ambicije su namm, bez obzira na mladost, kao i uvijek sami vrh tabele, pa ako se ukaže prilika i samo prvo mjesto“.

 

 

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh