Menu
A+ A A-

Trogodišnjaku oboljelom od leukemije potrebna odjeća

  • Objavio:   Redakcija

klinicki centar blTrogodišnjem dječaku Milanu Cerovcu iz dobojskog naselja Osječani, koji boluje od leukemije i trenutno se liječi u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci, potrebna je pomoć, a mališanu bi osmijeh na lice vratila bar topla odjeća, s obzirom na to da su njegovi roditelji u teškoj finansijskoj situaciji.

Dječaka Milana kod kuće čekaju otac i stariji brat, dok bi njegova majka, koja je u devetom mjesecu trudnoće, trebalo danas da bude otpuštena sa Odjeljenja za patologiju UKC-a.

Dirljivu poruku o ovom dječaku na društvenim mrežama objavila je Nataša Sekulić iz Doboja, čije se dijete takođe nalazi na liječenju i već neko vrijeme dijeli sobu sa malim Milanom.

Prema njenim riječima, Milanov otac nije u mogućnosti da svaki dan dolazi u posjetu, jer nema svoj automobil, a osim toga, i on i supruga su nezaposleni.

„Mališanu je potrebno sve, od pidžame i trenerke do čarapica, jer je zahladilo. Osim toga, nema nijednu igračku, niti bilo šta što bi ga zabavilo“, navela je Sekulićeva.

Dodala je da svi ljudi koji su u mogućnosti da pomognu odjeću, obuću i igračke mogu donijeti i predati na Odjeljenje hematologije na ime dječaka Milana. 

 

 

 

nazad na vrh

Društvo

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com