Više hiljada ljudi uživalo u koncertu „YU grupe“

yu grupa pale sarsLegendarni rok sastav „YU grupa“ iz Beograda nastupila je sinoć na Studentskom trgu na Palama pred više hiljada ljudi.

Koncert je organizovan u okviru obilježavanja Dana i krsne slave opštine Pale – Velike Gospojine, a muzičari Dragi, Žika i Petar Jelić svojim prepoznatljivim hitovima oduševili su publiku na Palama, te napravili odličnu atmosferu u kojoj su uživali i stariji i mlađi.

Gitarista Dragi Jelić je poručio okupljenoj publici da im je velika čast što su bili dio ovogodišnjih Gospojinskih svečanosti i čestitali su svima krsnu slavu opštine, kao i zahvalili se načelniku Bošku Jugoviću koji ih je pozvao na Pale.

Nakonk koncerta, najvjerniji obožavaoci su pohrlili ka bini da se fotografišu sa braćom Jelić.

Opština Pale će danas osvještati postavljene spomen ploče na Centralnom spomen-obilježju palim borcima Vojske Republike Srpske na Trgu Republike Srpske u Palama.

Krsna slava i Dan opštine biće obilježeni u ponedjeljak, 28.8.2017. godine, služenjem Svete arhijerejske liturgije u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice na Palama u 9:00 časova, nakon čega će se u salonu „Stanišić“ održati slavska svečanost i slomiti slavski kolač.

 

 

nazad na vrh