Udruženju „Sunce“ uručena donacija od 555 KM

Napišite komentar

sokolovic vojnovic sunceUdruženje hotelijera sa Jahorine uručilo je Udruženju za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“ iz Pala donaciju od 555 KM, koja je prikupljena u okviru tombole „Noćnog marketa“ na Gradskoj pijaci.

Rukovodilac prodaje i marketinga u OC „Jahorina“ Dragan Sokolović rekao je novinarima da su se predstavnici Olimpijskog centra obradovali inicijativi uprave Gradske pijace Pale da se organizuje „Noćni market“.

„Odlučili smo da organizujemo tombolu kojoj su se odazvali svi hotelijeri i Udruženje vikend kuća“, rekao je Sokolović i dodao da su odlučili da ona bude humanitarnog karaktera, a da sav novac ide nekoj od institucija sa područja grada Istočno Sarajevo.

Predsjednik Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“ Milenko Vujinović rekao je da Udruženju nije važan iznos donacije, već činjenica da postoji uspješna saradnja sa svim subjektima lokalne zajednice.

„Važno je i to da nas je lokalna zajednica prepoznala kao organizaciju koja radi sa djecom i koja ima kontinuitet jer je ovo 18. godina našeg postojanja“, naveo je Vujinović.

Prema njegovim riječima, ovaj novac će im dobro doći da otputuju u Beograd i takmiče se na nezvaničnom Balkanskom prvenstvu, kao i na Specijalnoj olimpijadi BiH.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da je ideja organizovanja tombole lijepa humanitarna priča, te da dobitnika podržava i opština kroz svoj budžet.

„Veoma je važno da sve ovakve manifestacije imaju humanitarni karakter i opština će u budućnosti podržavati te događaje“, istakao je Jugović.

 

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh