Sarajevski prevaranti varali trgovce u Hercegovini

Napišite komentar

sarajevo gradPredstavnici firme „E & M“ d.o.o. iz  Rogatice varaju vlasnike trgovina u Trebinju, tako što ne plaćaju kupljenu robu, pošto na računima preduzeća nema novca.

Prema saznanjima „EuroBlica“do sada su  prevarena tri vlasnika trgovina u Trebinju, od kojih je kupovana različita tehnička roba uz izgovor da se opremaju prostorije ovog preduzeća.

„Vlasnici radnji nakon slanja predračuna za troškove kupovine dobijali su od „E & M“ uplatnice, ali  nisu mogli naplatiti troškove, jer na računima firme nije bilo novca“, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje

Policija je apelovala na sve privredne subjekte koje se bave prodajom robe da pre isporuke provere da li je izvšena prenos novca sa računa kupca na njihov račun.

Predstavnici firme “E&M” d.o.o., registrovane u Istočnoj Ilidži, čija je poslovna jedinica u Rogatici, krajem prošle godine prevarili su vlasnika jedne građevinske firme u Sarajevu gdje su kupili armaturnu mrežu,  uz izgovor da rade sa Arapima na poslovima trgovanja zemljištem i obnovi kuća.

Za robu su  priložili uplatnicu koja je overena  banci i s pečatom njihove firme, a naknadnom proverom je  ustanovljeno da su računi firme blokirani.

 

 

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh