Humanitarni turnir „Trojka iz bloka“ pomaže Lalovićima

Napišite komentar

trojka iz blokaHumanitarni košarkaški turnir „Trojka iz bloka“ održaće se u nedjelju, 27. avgusta 2017. godine u parku „Gavrilo Princip“ u Istočnom Novom Sarajevu sa početkom u 19:00 časova.

Nakon izuzetno uspješnog prošlogodišnjeg turnira održanog u ovoj opštini, karavan „Trojke iz bloka“ dolazi kako bi se ostvario još jedan plemenit cilj, rekli su organizatori za naš portal.

„Trojka iz bloka“ je sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki sa ciljem prikupljanja sredstava za pomoć višečlanim, socijalno ugroženim porodicama.

Turnir će se ove godine, u saradnji sa opštinama, održati na košarkaškom terenu u parku „Gavrilo Princip“, a prijava za učešće na turniru iznosi 5 KM.

„Sva prikupljena sredstva biće namijenjena za pomoć višečlanoj porodici Lalović iz Istočnog Sarajeva“, navodi se u saopštenju.

Organizotori su i ove godine priredili prigodan program i pozivaju Vas, zajedno sa humanitarnom organizacijom „Srbi za Srbe“, da im se pridružitet u što većem broju, kako bismo zajedničkim snagama obezbjedili bolji život mališanima iz porodice Lalović.

Za više informacija možete posjetiti sajtove www.srbizasrbe.orgwww.srbizasrbe.org  i  www.trojkaizbloka.orgwww.trojkaizbloka.org, kao i „Fejsbuk“ stranicu: https://www.facebook.com/trojkaizbloka/?fref=ts

Ne zaboravimo, DJECA SU NAŠA BUDUĆNOST!

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh