Četiri osobe uhapšene zbog ubistva u Ilijašu

Napišite komentar

policija fbih auto rotacijaPripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su četiri osobe zbog sumnje da su povezane sa dvostrukim ubistvom koje se juče, 20.8.2017. godine u ranim jutarnjim časovima dogodilo u Ilijašu.

Prema navodima policije, do fizičkog obračuna je došlo u 02:30 časova iza ponoći, a dvije osobe su zadobile teške tjelesne povrede, nakon čega su preminule u KCU Sarajevo.

U ovoj tuči učestvovalo je više osoba, a policija je uhapsila četiri lica nad kojima je trenutno kriminalistička obrada.

Kako piše portal „Doznajemo.com“, epilog tuče koja se dogodila ispred noćnog kluba „Cool“ u Ilijašu su dvije mrtve osobe.

Kako je ranije pisao "Faktor", na mjestu događaja N.H. zvani Rambo i Meho I. su bili u pomenutom lokalu, ali nije poznato da li su sjedili zajedno u društvu.

U jednom momentu između njih dvojice je izbila svađa, Meho I. je izašao ispred lokala, a Rambo za njim i izbo ga nožem.

Nakon što je društvo sa kojim je Meho bio vidjelo da je ovaj izboden na smrt, napali su Ramba i neko od njih je navodno izvukao nož i izbo ga, nakon čega su se razbježali.

Prema nezvaničnim informacijama, N.H. zvani Rambo je preminuo na putu do bolnice Koševo, dok je Meho preminuo na licu mjesta, na parking ispred kluba i nedaleko od „Konzuma“, gdje su ostali vidljivi tragovi krvi.

 

 

 

 

Posljednja izmjena ponedjeljak, 21 Avgust 2017 13:55
Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh