Menu
A+ A A-

Tri osobe uhapšene na graničnim prelazima

  • Objavio:   Redakcija

granicna policija hapsenje 1Službenici Jedinice granične policije Neum uhapsili su lice M.B. (33), državljanina BiH, nakon što je utvređeno da se nalazi na potjernici Opštinskog suda u Gradačcu zbog krivičnog djela „Pronevjera u službi“.

On je kontrolisan pri ulasku u BiH na MGP Neum II i predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, saopšteno je za Sarajevo-RS iz Granične policije BiH.

Lice B.S. (22) uhapšen je na graničnom prelazu Hum, 19.8.2017. godine, nakon što je utvrđeno da se nalazi na potjernici Opštinskog suda u Kiseljaku zbog krivičnog djela „Šumska krađa“.

Pomenuto lice, koje je državljanin BiH, je kontrolisan pri izlasku iz BiH na MGP Hum i predat je službenicima Sudske policije Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

Na Međunarodnom graničnom prelazu juče, 20.8.2017. godine, pri izlasku iz BiH, uhapšen je K.M. (21) nakon što je ustanovljeno da se nalazi na potjernici Opštinskog suda u Bugojnu zbog krivičnog djela „Teška krađa“.

Službenici JGP Izačić navedeno lice su predali pripadnicima Sudske policije u Bihaću, saopšteno je za naš portal iz Granične policije BiH.

 

 

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Hronika