Tri osobe uhapšene na graničnim prelazima

Napišite komentar

granicna policija hapsenje 1Službenici Jedinice granične policije Neum uhapsili su lice M.B. (33), državljanina BiH, nakon što je utvređeno da se nalazi na potjernici Opštinskog suda u Gradačcu zbog krivičnog djela „Pronevjera u službi“.

On je kontrolisan pri ulasku u BiH na MGP Neum II i predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, saopšteno je za Sarajevo-RS iz Granične policije BiH.

Lice B.S. (22) uhapšen je na graničnom prelazu Hum, 19.8.2017. godine, nakon što je utvrđeno da se nalazi na potjernici Opštinskog suda u Kiseljaku zbog krivičnog djela „Šumska krađa“.

Pomenuto lice, koje je državljanin BiH, je kontrolisan pri izlasku iz BiH na MGP Hum i predat je službenicima Sudske policije Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

Na Međunarodnom graničnom prelazu juče, 20.8.2017. godine, pri izlasku iz BiH, uhapšen je K.M. (21) nakon što je ustanovljeno da se nalazi na potjernici Opštinskog suda u Bugojnu zbog krivičnog djela „Teška krađa“.

Službenici JGP Izačić navedeno lice su predali pripadnicima Sudske policije u Bihaću, saopšteno je za naš portal iz Granične policije BiH.

 

 

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh