Otvoren 10. turnir u odbojci na pijesku

Napišite komentar

odbojka na pijesku pale 1Tradicionalni 10. po redu paljanski turnir u odbojci na pijesku, koji se svake godine održava na sportskim terenima Studentskog centra Pale na Koranu, počeo je sinoćnim duelima, a nastavljen je i danas.

U prvom meču odigranom od 16:30 časova pobjedu je odnio tandem Aleksić/Gluhović, koji je bio bolji od para Klačar Savić sa 2:0. U drugom meču pobjedu odnosi tim Šuko/Močević, koji maksimalnim rezultatom savladava tandem Golijanin/Radović.

U meču od 18:00 časova pobjedu bilježi dvojac Čvoro/Tomić protiv ekipe Košarac/Furtula M. sa 2:0, a 45 minuta kasnije ekipa Blagojević/Matović bilježi pobjedu protiv ekipe Golijanin/Radović sa 2:0.

Zvanično otvaranje turnira proglašeno je u 19:30 časova, gdje su organizatori MOK „Jahorina“ uz pomoć opštine Pale i grada Istočno Sarajevo, kao i privrednih subjekata, izrazili zahvalnost svima koji su doprinijeli da se tradicija turnira u odbojci na pijesku nastavi na Palama.

Utakmice su nastavljene od 20:00 časova, kada se igra nešto teža utakmica pa tim Veselinović/Furtula S. bilježi pobjedu protiv tima Košarac/Furtula M. sa 2:1. Ekipa Čvoro/Tomić u svom drugom meču bilježi poraz od ekipe Veselinović/Furtula S. sa 0:2.

U posljednjem meču prvog dana turnira sastali su se Tadić/Ružić koji je zabilježio pobjedu protiv tandem Lopatić/Janković sa 2:0.

Turnir je nastavljen i danas, a od 17:00 časova igraće se četvrtfinalni dueli, dok će finale biti odigrano u 21:00 čas. Na turniru učestvuje 12 ekipa, a organizatori očekuju dobru sportsku priredbu i zabavu svih posjetilaca turnira.

Nakon proglašenja pobjednika, na sportskim terenima biće priređena muzička zabava za sve prisutne.

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh