Menu
A+ A A-

Bezakonje u ŠG „Vučevica“

  • Objavio:   Redakcija

cajnice radnici vucevicaDirektor Šumskog gazdinstva „Vučevica“ u Čajniču Neđo Mašić, koga je nasilno postavio generalni direktor JP „Šume RS“ Risto Marić uz asistenciju policije, čovjek je koji ima jednu jedinu referencu - partijsku lojalnost, rekao je potpredsjednik SDS-a Dragan Ćuzulan za „BN“ televiziju.

„Iako je Mašić izjavio da planira da unaprijedi rad tog preduzeća, jasno je da to nije referenca na koju je on došao i da je sve ovo urađeno po direktnom nalogu i Milorada Dodika i Luke Petrovića kao generalnog sekretara, koji je sve vrijeme bio u tom postupku“, ističe Ćuzulan.

Ćuluzan je jasan – očekuje se zloupotreba javnog dobra.

„Ono što možemo da očekujemo u narednom periodu jeste očigledna zloupotreba tog javnog dobra u partijske svrhe”, ističe Ćuzulan i dodaje:

„SDS planira da zbog niza prekršaja koji su napravljeni u cijelom ovom postupku, pokrene prijavu protiv generalnog direktora Riste Marića“.

„Želimo da ukažemo i dokažemo da se radi o kršenju zakona o konkursu, da je postavljen čovjek bez referenci koje su neophodne da bi on bio direktor preduzeća i da je prekršen statut u tom dijelu njegovih kvalifikacija, jer ne ispunjava elementarne uslove da bi bio direktor tog preduzeća“, istakao je Dragan Ćuzulan.

 

 

nazad na vrh

Republika Srpska

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com