Menu
A+ A A-

Opljačkana porodična kuća i benzinska pumpa

  • Objavio:   Redakcija

policija auto i motor lukavicaPorodična kuća vlasništvo K.S. u Ulici Kasindolskog bataljona, opština Istočna Ilidža, opljačkana je je juče, 10.8.2017. godine oko 00:52 časova, kada je nepoznati počinilac ili više njih ušao u kuću i ukrao dvije lovačke puške.

Prema izjavi oštećenog, ukradena je i neutvrđena količina zlatnog i srebrnog nakita, biserna ogrlica i jedan TV prijemnik.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je za Sarajevo-RS da su, po ovlašćenju nadležnog tužioca Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, policijski službenici izvršili uviđaj, a da je u toku rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Istog dana, nešto kasnije, Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo u 04:50 časova prijavljeno je da se na benzinskoj pumpi u Ulici Vojvode Radomira Putnika počinjeno krivično djelo „Razbojništvo“.

Tokom vršenja uviđaja, policijski službenici su konstatovali da su u objekat benzinske pumpe ušla dva naoružana maskirana lica i prijetnjom vatrenim oružjem radnike pumpe prisilila da im preda novac.

Osim novca, ukradena je i druga roba široke potrošnje, nakon čega su se razbojnici udaljili u pravcu Vraca.

Iz Policijske uprave ističu da je u toku rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela.

 

 

nazad na vrh

Radio Sa-RS