U vražju mater

Napišite komentar

vlada rs 2017U vražju mater sve. I vlast i opozicija i klirinški dug koji ste čekali decenijama i na klasu ga pojeli, i novi krediti koje će vraćati naši unuci i zgrada Vlade u kojoj su samo Srbi domaći a sve ostalo uvozno.

Odjebite autoputevi koje gradite Hrvatima i aerodromi na koje ni ptice ne slijeću. Odjebi Banja Luko po kojoj, dok ti Srpska plaća grijanje, za velike pare svira i nastupa i Kurta i Murta.

Odjebite odbornici, preletači, papci, dušebrižnici, dupeuvlakači i poltroni. U vražju mater i Banski dvor jer da je srpski promijenili bi mu ime. Odjebi Gospodska ulico, jer ja u tebi nikad ne vidjeh gospodina.

Odjebite ministri čije su guzice baždarene samo na Audi siceve i koji pamet i znanje crpite iz programa svojih partija. Odjebite zamjenici, pomoćnici i savjetnici, dodavači pjene za brijanje, vozači i našminkane sekretarice, portiri, vodoinstalteri.

Odjebi Igokeo kojoj je dvorana napravljena od para namijenjenih za bolnicu Kasindo.

Odjebite Laktaši i laktaroši, i odjebi Ljubijo koju su DNS-ovci krvlju branili a moju Jahorinu prodaju. Odjebite partijske vođe i zadrigli članovi glavnih odbora koji ste u državne organe zaposlili sve do devetog koljena.

Odjebite skupo plaćeni direktori uništene privrede, načelnici opština i predsjednici skupština koji ste kupovali izbore pa sada nadoknađujete potrošeno pljačkajući svoj narod.

Odjebite namješteni tenderi, transparentni lopovi i partijski kadrovi. Odjebite sposobni i nesposobni, vizionari, govornici i glasnogovornici, lopovi i secikese.

Odjebite narodni poslanici kojima treba digitron da saberete prihode iz upravnih i nadzornih odbora. U vražju mater i vi i vaše žene koje pišaju parfem po skupo namještenim kancelarijama agencija za sve i svašta. Odjebite profesori prepisivači, privatni fakulteti, studenti generacije i svi vi koji mirno posmatrate kako Srpska nestaje u privatnim džepovima. Odjebite i svi vi koji za sitan ćar pušite kome stignete, konkubine, pederi i kurve.

Odjebi i ti, objektivna jednopartijska RTRS po kojoj Srpskom teku samo med i mlijeko.

Odjebite borci, invalidi i svi vi koji ste Srpsku pravili i branili. Odjebite i vi koji ste ’92 razgulili odavde, po Srbiji švercovali benzin i cigarete a sada se vratili i solite pamet nama koji nismo bili toliko pametni. Odjebite praznici, memorijali, dani odbrane, logori, pogromi i ratni zločini. Odjebite Srbi, Hrvati i Muslimani.

U vražju mater i Sejdić i Finci. I predstavništvo Srpske u Izraelu.

Odjebite i vi iz Restarta koji za ovu zemlju niste uradili ništa osim što pametujete sa svojih ogromnih 20 godina iskustva kojim raspolažete. Odjebi pozicijo, dobro ušuškana u udobne fotelje Skupštine odakle nam pijete krv na slamku.

U vražju mater i opozicija i protesti u parku u Banja Luci. Odjebite mitinzi, konramitinzi i svi koji ste na njih išli. Jebali vas autobusi kojima ste stigli u Banja Luku. U vražju mater i Kastel i Vrbas i Nektar. U vražju mater i opljačkani istok Srpske i svi njegovi stanovnici.

Odjebite i vi iz Čajniča koji mislite da ste pametniji od direktora Šuma Srpske i koji ne date da se pljačka ono malo što je ostalo. Vas niko ništa i ne pita baš kao ni mene.

 

Ovdje napišite svoj komentar...
Otkaži
Prijavi se kao
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

Više iz kategorije: « Josip Broz Ranka Mišić
nazad na vrh