Menu
A+ A A-

U nastavku akcije "Ares" uhapšeno još 213 osoba

  • Objavio:   Redakcija

hapsenje aresU nastavku akcije "Ares" na teritoriji 25 gradova Srbije u prethodnih nekoliko dana uhapšeno je 213 osoba, otkrivene su dvije laboratorije za proizvodnju marihuane, zaplijenjeno je 385 kilograma različitih vrsta narkotika i veća količinu oružja i municije.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je da je u opsežnoj policijskoj akciji koja je operativno trajala više mjeseci u 27 opština i gradova uhapšeno 360 osoba zbog raznih krivičnih djela.

On je na konferenciji za novinare rekao i da je policija podnijela još 202 krivične prijave zbog najrazličitijih krivičih djela.

Stefanović je napomenuo da su hapšenja obavljena u posljednjih nekoliko dana i da se privedeni terete između ostalog za držanje narkotika, oružja, iznudu, pedofiliju.

"Neka od hapšenja su izvršena u Novom Sadu i Beogradu, a policija će nastaviti ovu akciju i zaštititi bezbjednost građana", rekao je on.

U akciji "Ares" do sada su ukupno uhapšene 573 osobe, a protiv još 460 lica podnesena je krivična prijava u redovnom postupku.

 

 

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Region