Menu
A+ A A-

Džudisti "Crvene zvezde" se pripremaju na Jahorini

  • Objavio:   Redakcija

dzudisti zvezde na jahoriniDžudisti "Crvene zvezde" nalaze se na dvosedmičnim bazičnim pripremama na olimpijskoj ljepotici Jahorini.

Svjež planinski vazduh i idealni uslovi za treniranje odlična su uvertira za velika takmičenja koja očekuju džudiste beogradske "Crvene zvezde" u nastavku 2017. godine. U prvom planu to su Svjetsko prvenstvo za seniore, te Evropsko prvenstvo za juniore.

"Atmosfera je odlična. Čitava ekipa jako trenira i svi smo raspoloženi za velike napore. Treniramo dva puta dnevno, po tri sata ujutru i uveče, naravno pod komandnom palicom našeg Doctorea, Ljubiše Majdova. Sve je usmjereno ka našim ciljevima i želimo najbolju formu da imamo za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti 1. septembra gdje akobogda ciljam titulu svjetskog prvaka, Evropsko juniorsko prvenstvo gdje naši juniori napadaju najviša mjesta, i za naša klupska takmičenja sa "Crvenom zvezdom" gdje branimo titulu šampiona Srbije i napadamo Ligu šampiona u Portugalu", rekao je Nemanja Majdov za SportDC, te dodao:

"Imamo zaista odlična uslove za rad ovdje. Zahvaljujemo se "Crvenoj zvezdi" koja nam je omogućila ove pripreme, te naravno našim domaćinima, hotelu "Bistrica" i vili "Ledena kraljica".

Pored četvorice takmičara "Crvene zvezde" sa njima je na ovim pripremama i nekoliko mlađih članova "Randorija" iz Istočnog Sarajeva, te džudo prijatelji iz DŽK "Banja Luka" i DŽK "Cement" Beočin.

 

 

Foto: sportdc.net

nazad na vrh

Radio Sa-RS