Menu
A+ A A-

Vrijeme je za 9. internacionalni fudbalski kamp "Crvene zvezde"

  • Objavio:   Miljan Rasevic

kamp crvene zvezdeDeveti po redu, internacionalni fudbalski kamp "Crvene zvezde" održaće se i ove godine na Jahorini gdje će se, u periodu od 15. do 22. jula 2017. godine, dječaci družiti, igrati fudbal i uživati u svježem vazduhu ove planine.

Pravo učešća na kampu imaju svi dječaci rođeni od 2000. do 2009. godine, a vremena za prijavu roditelji još uvijek imaju. 

"UnisTours" Banja Luka je pokrenuo projekat fudbalskih kampova. Na prvih osam kampova učestvovalo je preko 900 dječaka iz svih zemalja bivše Jugoslavije, iz Francuske, Austrije, Njemačke, Švajcarske, Norveške, Švedske, Australije, Kanade, Mađarske, SAD.

Mnogo dječaka koji su učestvovali na kampu našli su svoj put ka profesionalnim vodama pa neki od njih danas nastupaju u dresovima fudbalskih klubova kao što su "Crvena zvezda", OFK "Beograd", "Vojvodina", "Študgart", "Keln", "Bazel"...

Programi rada na kampu zasnovani su na najsavremenijim metodama učenja i sticanja fudbalskog znanja i vještina, te su prilagođeni specifičnostima uzrasnih kategorija, kao i zahtjevima i standardima FK "Crvena zvezda".

Trenira se dva puta dnevno, treninge vode najbolji treneri Omladinske škole FK "Crvena zvezda".

Testiranja motoričkih sposobnosti i morfološka mjerenja po najsavremenijim metodama od strane doktora nauka iz ove oblasti sastavni su dio utvrđivanja potencijala svakog polaznika kampa.

Svi polaznici kampa smješteni su u hotelu "Bistrica" na bazi punog pansiona uz ishranu prilagođenu pojačanim fizičkim naporima. Sve vrijeme kampa dječaci imaju nadzor ljekara, specijaliste sportske medicine.

Svaki dan na kampu podrazumijeva ispunjavanje unaprijed planiranih aktivnosti za cijeli dan, od jutarnjeg spremanja soba, zajedničkog odlaska na obroke i treninge, obaveznog vremena za odmor, sve do večernjeg druženja i obaveznog odlaska na spavanje u planirano vrijeme.

Pored stručnog sportskog dijela, ovaj kamp karasi odlično druženje, timski rad, nova prijateljstva i uživanje u čistoj i raskošnoj prirodi olimpijske planine Jahorine.

KOJA JE PROCEDURA PRIJAVE I DOLASKA NA KAMP?

1. Roditelj/staratelj fudbalera popuni i pošalje on-line prijavni obrazac na ovom sajtu, možete ga pronaći OVDJE
2. Nakon toga kontaktiraće Vas referent "Unis//Tours"-a i poslati Vam predračun i instrukcije za plaćanje
3. Uz ta dva dokumenta izvršite uplatu iz bilo koje banke na svijetu
4. Nakon što sredstva koja ste uplatili pristignu na naš račun, referent "Unis//Toursa" Vas obavještava da je sve u redu
5. Prije dolaska obezbijedite ljekarsku potvrdu da ne postoje zdravstvene prepreke za dječakovo bavljenje fudbalom.

To može biti mišljenje ljekara porodične medicine, pedijatra, ili ljekara sportske medicine. Ukoliko je dječak u svom klubu registrovan igrač za ligu za tekuću sezonu, onda je dovoljno da donesete fotokopiju registracije za ligu što je nama dovoljan dokaz da ne postoje zdravstvene prepreke za njegovo bavljenje fudbalom, jer ni u jednoj ligi na svijetu registracija igrača nije moguća bez prethodnog ljekarskog pregleda.

6. Dovedete svoje dijete na Jahorinu na početak kampa i dođete po dijete na kraju kampa.

nazad na vrh

Radio Sa-RS