Menu
A+ A A-

Pronađeno beživotno tijelo muškarca

  • Objavio:   Redakcija

policija uvidjaj kraj jezera ilustracija

Naime, Policijski službenici Policijske stanice Višegrad su 05.07.2017. godine postupali po prijavi građanina koji je uočio da u koritu Drinskog jezera, mjesto Tabačište, opština Višegrad, pluta nepoznato beživotno tijelo.

Na licu mjesta ljekar mrtvozornik je konstatovao da se radi o beživotnom muškom tijelu, koje se već duže vrijeme nalazilo u vodi, saopšteno je za Sarajevo-RS iz Policijske uprave Foča.

Prema fizičkim karakteristikama, muškarac je starije dobi, visine između 165 i 170 cm, a na sebi ima braon cipele, proljetnu jaknu tamne boje (tamno plave ili crne) i pantalone iste boje.

Pronađeni leš je uz saglasnost nadležnog tužioca Okružnoj javnog tužilaštva Istočno Sarajevo prevežen u mrtvačnicu u Višegrad, a potom u mrtvačnicu u Sarajevu gdje će se izvršiti obdukcija radi tačnog utvrđivanja uzroka smrti.

Policijska uprava Foča poziva građane ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se beživotno muško tijelo identifikovalo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona 122 ili na broj 058/210-794.

 

 

nazad na vrh

Hronika

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com