Menu
A+ A A-

Zaplijenjeno više vrsta opojnih droga na Tjentištu

  • Objavio:   Redakcija

policija srpske vrata 2016Policijski službenici Policijske uprave Foča su u saradnji sa policijskim službenicima PU Trebinje i PU Istočno Sarajevo, od 30.06.2017. godine do 2.07.2017. godine vršili obezbjeđenje 4. "OK Festa" koji je organizovan na Tjentištu, opština Foča.

U okviru aktivnosti obezbjeđenja javnog skupa, policijski službenici su u 20 navrata izvršili pretres i oduzimanje više vrsta opojnih droga (marihuana, spid, ekstazi i MDMA-sintetička droga), a sve uz saradnju sa pripadnicima Agencije za fizičko-tehničko obezbjeđenje lica i imovine "ALPHA SECURITY".

U većini slučajeva se radilo o prekršajima po Zakonu o javnom redu i miru i Zakonu o proizvodnji i prometu opojnih droga, dok u jednom slučaju postoji osnov sumnje da se radi o krivičnom djelu "Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga".

Obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja navedenog krivičnog djela, saopšteno je za naš portal iz Policijske uprave Foča.

 

 

 

 

 

nazad na vrh

Hronika

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com