Menu
A+ A A-

Jako nevrijeme pogodilo Novi Sad, jedna osoba poginula

  • Objavio:   Redakcija

slupano auto novi sadJak pljusak i nevrijeme pogodili su danas Novi Sad, a u automobilu na koje je palo drvo poginula je žena srednjih godina koja je upravljala vozilom.

Kako "Blic" nezvanično saznaje do tragedije je došlo kada se usljed nevremena drvo, stare topole, polomilo i palo na automobil kojim je upravljala nesrećna žena Š.A. (43).

Na mjestu suvozača sjedio je njen otac S.S (83) godine koji je zadobio teške tjelesne povrede i trenutno je u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako je za "Blic" potvrđeno u Hitnoj pomoći, žena je poginula je na licu mjesta i ljekari su mogli samo da konstatuju smrt. S.S. (83) je prevežen u Klinički centar Vojvodine u svjesnom stanju.

Pravi haos nastao je u centru grada, a vjetar je nosio suncobrane, stolice i stolove iz bašti kafića u Zmaj Jovinoj ulici. Kako javljaju građani, na Detelinari je vjetar takođe polomio granu drveta, koja se obrušila na parking.

Jak pljusak koji je trajao svega desetak minuta napravio je potop na parkinzima u istom naselju. Drvo je palo i na kola i u ulici Laze Nančića.

Istovremeno, tokom kratkog nevremena stabla su oborena i na putu u Ribarskom ostrvu i putu za Rumenku.

U porti Nikolajevske crkve u Novom Sadu se tokom nevremena odlomila velika grana i završila na trotoaru, ali, na sreću, nema povrijeđenih.

 

 

Foto: RAS Srbija

nazad na vrh

Region

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com