Menu
A+ A A-

Otvorena brdska auto-trka "Nagrada Istočnog Sarajeva"

  • Objavio:   Miljan Rasevic

auto trka auto trebevicBrdska auto-trka "Nagrada Istočnog Sarajeva 2017" otvorena je danas pripremnim treningom i službenim mjerenjem vremena na Jahorini, a trajaće dva dana.

Radi se o prvoj trci u ovogodišnjem kalendaru koja se vozi za Prvenstvo Republike Srpske i četvrtoj u Šampionatu BiH, ali ujedno i prvoj koja se održava u Bosni i Hercegovini.

Prema riječima organizatora trke Mirka Gerha, prethodne tri trke su vožene u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

On je rekao da će trke biti vožene u Banjaluci, Cazinu i Vlasenici, te da je Sportski auto-moto savez BiH, koji je generalni organizator svih ovih takmičenja, za ovu sezonu je planirao sedam trka.

Sutra će na stazi Poljice - Dvorišta na Jahorini biti vožena glavna trka sa početkom u 12:00 časova, a učestvovaće između 30 i 40 vozača, koji će biti raspoređeni u sedam klasa, u zavisnosti od zapremine motora.

Organizator brdske auto-trke "Nagrada Istočnog Sarajeva 2017" je Auto-moto karting klub "Auto 4x4 klub" iz Istočnog Sarajeva.

Napominjemo, dionica puta Pale - Jahorina biće zatvorena za saobraćaj sutra u vremenskom periodu od 9:00 do 16:00 časova, a saobraćaj će se odvijati alternativnim pravcem Pale - Podgrab - Kadino vrelo - Jahorina.

 

 

 

 

 

Poslednji put izmenjenosubota, 17 jun 2017 15:30

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Radio Sa-RS