Menu
A+ A A-

Dva lica uhapšena zbog napada na maloljetnika

  • Objavio:   Redakcija

policija auto vrata 15Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo sprovode istragu u vezi sukoba između dva maloljetna lica kao i fizičkog napada na maloljetno lice od strane više punoljetnih lica, koji se dogodio u petak, 9. juna 2017. godine, u Spasovdanskoj ulice, saopšteno je za Sarajevo-RS  iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Istraga se sprovodi uz nadzor Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, a prema saopštenju iz Policijske uprave Istočno Sarajevu, do sada su dva lica uhapšena, dok je saslušan određen broj svjedoka.

Policijski službenici rade na prikupljanju određene medicinske dokumentacije i nastaviće rad na sprovođenju mjera i radnji dokazivanja, rekli za naš portal iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Prema ranijem pisanju medija, petorica muškaraca starosti od 18 do 60 godina pretukla su četrnaestogodišnjeg dječaka Aleksandra Šilja.

Majka pretučenog dječaka, Nataša Šilj ispričala je da se sve dogodilo između ulaza u jednu stambenu zgradu i internet kluba, a da je prebijanju njenog sina prethodila dječija svađa, nakon čega su njenog sina fizički napala punoljetna lica.

U otpusnoj listi iz Bolnice Istočno Sarajevo stoji da je dječak primljen po uputnici iz Doma zdravlja zbog višestrukih povreda glave i tijela.

 

 

 

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS