Menu
A+ A A-

Pronađeno i oduzeto 72,2 grama heroina

  • Objavio:   Redakcija

policija 2 pale sarsPolicijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo operativnim radom na terenu došli su do informacija da lice D.F. iz Istočnog Sarajeva vrši nabavku i preprodaju opojne droge, saopšteno je za Sarajevo-RS iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac i uz saglasnost nadležnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, dana 13. juna 2017. godine izvršen je pretres lica, vozila, stana i drugih prostorija koje koristi navedeno lice, te tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli sedam pvc paketića sa sadržajem smeđe praškaste materije koja asocira na opojnu drogu heroin i jednu preciznu vagu.

U saopštenju iz Policijske uprave Istočno Sarajevo navodi se da je bruto masa pronađene opojne droge iznosila 72,02 grama.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje ovog predmeta nakon čega će protiv pomenutog lica D.F. biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu "Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga".

 

 

 

 

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS