Menu
A+ A A-

Napao sugrađanina, pa mu oštetili vozilo

  • Objavio:   Redakcija

policija 1 pale sars

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su četiri krivična djela, registrovana su dva narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno je da je došlo do fizičkog sukoba između dva lica u Ulici Cara Lazara u Sokocu, gdje je lice N.M. u alkoholisanom stanju nanio lake tjelesne povrede u predjelu lijeve ruke i noge licu B.B., saopšteno je za Sarajevo-RS iz PU Istočno Sarajevo.

U saopštenju se navodi da je, nakon sukoba, oštećeni i lice Đ.B. su metalnom šipkom i fizičkom snagom oštetili putničko vozilo "Golf 2" vlasništvo N.M.

O navedenom događaju obavješten je nadležni tužilac koji je naredio preduzimanje mjera i radnji na dokumentovanju krivičnih djela "Laka tjelesna povreda" i "Oštećenje tuđe stvari".

* Policijskoj stanici Sokolac, D.B. je prijavio da je nepoznati izvršilac ili više njih nasilno ušao u porodičnu kuću vlasništvo D.K, u mjestu Vidrići , opština Sokolac.

Po ovlaštenju nadležnog tužioca policijski službenici izvršili su uviđaj i konstatovali da je iz unutrašnjosti otuđen neutvrđen iznos novca. U toku je rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela "Teška krađa".

* Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 12.06.2017. godine, M.S. je prijavio da je navedenog dana u večernjim časovima izvršen nasilan ulazak u njegovu porodičnu kuću u mjestu Vojkovići, opština Istočna Ilidža.

O prijavi je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela Teška krađa. Uviđajem je konstatovano da je iz unutrašnjosti otuđena izvijesna količina zlatnog nakita.

Istraga je u toku.

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS