Menu
A+ A A-

Dragana Stanišić učenik generacije u OŠ "Srbija"

  • Objavio:   Miljan Rasevic

osnovna srbija dragana stanisicOsnovna škola "Srbija" iz Pala danas je održala svečanost za učenike na kojoj su uručene diplome i svjedočanstva učenicima osme generaciju malih maturanata.

Na svečanosti su  proglašeni najbolji učenici i među njima učenik generacije Dragana Stanišić, od ukupno 76 učenika koliko je u generaciji 2008-2017 završilo osnovno obrazovanje.

Direktor Osnovne škole "Srbija" Neđo Ždrale novinarima je rekao da je danas ispraćena sjajna generacija učenika iz tri odjeljenja centralne i jednog odjeljenja područne škole u Podgrabu.

On je dodao da je Dragana Stanišić među njima najbolja, što je potvrdilo nastavničko vijeće škole koje je, prema prosjeku njenih ocjena, bilo saglasno da se izabere kao najbolja učenica.

Dragana Stanišić novinarima je rekla da je uložila veliki trud u svoj rad i zalaganje u školi, te dodala da joj nagrada za učenika generacija predstavlja veliki uspjeh.

Istakla je da će školovanje nastaviti u SŠC Pale, gdje planira upisati Gimnaziju.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović dodao je da će rukovodstvo ove opštine nastaviti da njeguje tradiciju i pomaže sve učenike na području Pala, te čestitao direktoru i rukovodstvu škole na još jednoj, uspješno, izvedenoj generaciji maturanata.

Jugović je u ime opštine, najboljim učenicima uručio prigodne poklone.

nazad na vrh

Obrazovanje

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com