Menu
A+ A A-

"OK cinema zona" na Tjentištu

  • Objavio:   Redakcija

cinema zona tjentisteSvi posjetioci ovogodišnjeg "Nektar OK Festa" imaće priliku da u "OK cinema zoni" tokom tri festivalske večeri uživaju u svjetskim filmskim ostvarenjima.

I ove godine jedinstveni filmski doživljaj pod zvjezdanim nebom biće omogućen zahvaljujući nastavku uspješne četverogodišnje saradnje između "Nektar OK Festa" i "Operacije kino".

"Operacija kino četvrtu godinu za redom nastavlja uspješnu saradnju sa "OK Festom" koji se svake godine tradicionalno održava na Tjentištu. U okviru "OK Festa" i ove godine će se prikazati tri filma koja su pažljivo odabrana od strane ekipe Operacije kino", rekla je Ajla Tucaković, predstavnica putujećeg kina "Sarajevo Film Festivala" i "Obala Art Centra".

Filmovi koje će publika biti u prilici da pogleda na Tjentištu svake večeri od 21 čas u okviru OK cinema zone, koja će biti locirana ispred Hotela „Mladost“ su:

"Sing Street" – petak, 30. juni
"Tour De France" – subota, 1. juli
"Neslavno slavna Florence" – nedjelja, 2. juli

Od 30. juna do 2. jula. Tjentište će biti epicenter zabave, avanture, pozitivnih misli i energije, a tome će svakako doprinijeti preko 20 vrhunskih izvođača koji će nastupiti na tri stejdža.

 

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Muzika

Radio Sa-RS