Menu
A+ A A-

Košarkaški kamp Milice Dabović na Tari

  • Objavio:   Milan Ilic

milica dabovic kampKošarkaški kamp Milice Dabović je osmišljen tako da mladi provedu 10 nezaboravnih dana u prirodi, da se zabave i druže, ali da istovremeno steknu nova znanja i vještine, razviju kreativnost, timski i takmičarski duh.

Kamp će biti realizovan u dvije smjene i to prva smjena u periodu od 4. avgusta do 13. avgusta i druga smjena od 13. avgusta do 22. avgusta.

Milica Dabović rekla je za Sarajevo-RS da je kamp namjenjen za djecu od 6-26 godina i da je jako srećna što se veliki broj ljudi odazvalo.

"Cilj mi je ovoga puta da uspem i pokažem ljudima da ne mogu da me slome. Cilj mi je da mi djeca budu srećna i zadovoljna i da stvarno uživamo na Tari u avgustu", istakla je Dabović.

Dabović kaže da trenutno nema planove za dolazak u BiH zbog obaveza.

"Imam previše obaveza i bliži se kamp i svako ko bude želeo da učestvuje iz BiH, trudiću se sa svojim kolegama da učinim da napreduje u bilo kojem smislu. Mi smo svesni da decu ne možemo naučiti košarci za 10 dana, ali možemo pokazati put ka uspehu", kaže Dabović i dodaje da ne lažu, ne obmanjuju i ulivaju veru i nadu već su samo iskreni.

Ona je istakla da se ideja za kamp rodila sasvim spontano.

"Osetila sam njihovu bezgraničnu ljubav i podršku i ušla u tu priču sasvim spontano. Želela sam da im posvetim sebe, da im kažem vredne stvari i šta u životu smeju, a šta ih može skupo koštati", naglasila je Dabović.

Na kampu će prisustvovati djeca iz čitavog regiona, pa i Evrope.

"Srećna sam što ima dece iz Bosne, Francuske, Crne Gore, Srbije i ništa nije moglo da ih spreči da budu uz mene", rekla je Dabović.

 

 

 

 

nazad na vrh

Muzika

Radio Sa-RS