Menu
A+ A A-

Košarkaški kamp Milice Dabović na Tari

  • Objavio:   Milan Ilic

milica dabovic kampKošarkaški kamp Milice Dabović je osmišljen tako da mladi provedu 10 nezaboravnih dana u prirodi, da se zabave i druže, ali da istovremeno steknu nova znanja i vještine, razviju kreativnost, timski i takmičarski duh.

Kamp će biti realizovan u dvije smjene i to prva smjena u periodu od 4. avgusta do 13. avgusta i druga smjena od 13. avgusta do 22. avgusta.

Milica Dabović rekla je za Sarajevo-RS da je kamp namjenjen za djecu od 6-26 godina i da je jako srećna što se veliki broj ljudi odazvalo.

"Cilj mi je ovoga puta da uspem i pokažem ljudima da ne mogu da me slome. Cilj mi je da mi djeca budu srećna i zadovoljna i da stvarno uživamo na Tari u avgustu", istakla je Dabović.

Dabović kaže da trenutno nema planove za dolazak u BiH zbog obaveza.

"Imam previše obaveza i bliži se kamp i svako ko bude želeo da učestvuje iz BiH, trudiću se sa svojim kolegama da učinim da napreduje u bilo kojem smislu. Mi smo svesni da decu ne možemo naučiti košarci za 10 dana, ali možemo pokazati put ka uspehu", kaže Dabović i dodaje da ne lažu, ne obmanjuju i ulivaju veru i nadu već su samo iskreni.

Ona je istakla da se ideja za kamp rodila sasvim spontano.

"Osetila sam njihovu bezgraničnu ljubav i podršku i ušla u tu priču sasvim spontano. Želela sam da im posvetim sebe, da im kažem vredne stvari i šta u životu smeju, a šta ih može skupo koštati", naglasila je Dabović.

Na kampu će prisustvovati djeca iz čitavog regiona, pa i Evrope.

"Srećna sam što ima dece iz Bosne, Francuske, Crne Gore, Srbije i ništa nije moglo da ih spreči da budu uz mene", rekla je Dabović.

 

 

 

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Radio Sa-RS