Menu
A+ A A-

Dječak u teškom stanju nakon nezgode u Etno selu "Stanišić"

  • Objavio:   Redakcija

etno selo stanisiciČetrnaestogodišnji dječak upao je u ponedjeljak u jezero koje se nalazi u sklopu Etno sela "Stanišići" prilikom čega se počeo daviti. Dječaka je iz vode izvukao fudbalski sudija, kao i još neki prolaznici koji su se tu zadesili.

Dječak je, kako pišu lokalni portali, još u teškom stanju, a došao je u Bijeljinu iz Rogatice jer se igrala završnica pionirskog prvenstva u fudbalu.

"Primljen u teškom stanju, još uvijek je neizvjesno, tako da ne bismo davali bilo kakve detaljnije informacije, kratko su rekli za "InfoBijeljina" u bijeljinskoj bolnici.

Dječaku je prvi u pomoć pritekao fudbalski sudija koji je sudio prvenstvo.

"Završili smo s ručkom, kada su dva dječaka trčala ka meni i rekla mi da im se drug davi u jezeru. Kada sam došao tamo, već je neki momak do pojasa bio u vodi, ali ga nije mogao dohvatiti. Pokazao mi je gdje se nalazi, ja sam zaronio i izvukao ga", priča za "InfoBijeljina" Stefan Maletić.

On dodaje da je odmah tu pritrčalo još nekoliko ljudi, između ostalog se zadesio i jedan doktor.

"Kada smo dječaka izvadili iz vode on nije bio pri svjesti. Dali smo mu reanimaciju, masiranje srca, a ubrzo nakon toga dječaka je preuzela Hitna pomoć bijeljinskog Doma zdravlja", poručio je Stefan koji napominje da smatra da bi bilo ko od nas uradio ovako nešto i da bi trebalo pomoći nekome u nevolji.

Kako se nezvanično saznaje, dječaku je telefon ispao u vodu kada je on pokušavajući da ga uzme i upao u jezero, te se počeo daviti.

 

 

Poslednji put izmenjenoutorak, 06 jun 2017 13:52

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Hronika

Radio Sa-RS