Menu
A+ A A-

Treći moto skup okupio više od 200 motociklista

  • Objavio:   Miljan Rasevic

moto skup ekipna sars 2017Načelnik opštine Pale Boško Jugović danas je svečano otvorio Treći moto susret "Pale 2017" u organizaciji Moto kluba "Long Riders" i pod pokroviteljstvom Opštine Pale, na kome se okupilo više od 200 motociklista iz cijele bivše Jugoslavije i Bugarske.

Jugović je istakao da mu je drago što je imao priliku da otvori današnji moto susret, te izrazio zadovoljstvo što moto skup na Palama prerasta u tradiciju ove opštine.

"Opština Pale je prihvatila da ove godine bude generalni sponzor moto susreta jer je on prerastao u dobru i lijepu manifestaciju, gdje se okupilo 200 ljubitelja motocikala iz svih krajeva bivše Jugoslavije. Želimo da u budućnosti ovi skupovi budu što ljepši", poručio je načelnik opštine Pale.

Dugogodišnji član MK "Long Riders" iz Pala Vanja Borisogljebski novinarima je rekao da je, s obzirom na nestabilne vremenske prilike, zadovoljan odzivom gostiju iz zemalja regiona.

"To je dobar broj znajući da je u čitavom regionu loše vrijeme i zbog toga je dosta njih bilo spriječeno da nam dođu, ali ovi koji su došli su dobrodošli i danas smo u potpunosti uživali u mirisu guma i benzina", rekao je Borisogljebski.

On je podsjetio da je okupljanje motociklista počelo sinoć, 2. juna, kada je nastupio muzički bend "Arka" iz Bijeljine, a večeras će prisutne zabavljati muzički bendovi "Gnjev anđela" iz Bratunca i "Falcons" iz Rume.

"Naredne godine moto skup će se održati u sklopu svečanosti povodom obilježavanja krsne slave opštine Velike Gospojine 28. avgusta, kada će gostovati muzički bend Van Gogh", istakao je Borisobljebski.

Nakon zvaničnog otvaranja moto susreta, bajkeri su učestvovali u tradicionalnim bajkerskim igrama u kampu, a to su bacanje gume, ispijanje piva, spora vožnja i šutiranje trojki.

Posjetioci ovogodišnjeg moto skupa na Palama imaju besplatan ulaz, a sav novac od prodaje pića, hrane i majica sa oznakama MK "Long Riders", koje se prodaju po cijeni od 10 KM, biće uplaćen u humanitarne svrhe.

Lokacija kampa je kao i prethodnih godina, na sportskim terenima SRC "Koran" na Koranu, u Palama, a zatvaranje je predviđeno za sutra, 4. juna, u 12:00 časova.

Poslednji put izmenjenosubota, 03 jun 2017 21:11

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS