Menu
A+ A A-

Skupljeno više od 1.500 KM na koncertu za Snježanu Bašević

  • Objavio:   Miljan Rasevic

humanitarni koncert snjezana basevicNa humanitarnom koncertu, organizovanom za pomoć u liječenju Snježani Bašević na Sokocu, skupljeno je 1.596 KM od prodaje ulaznica. Taj novac uz već obezbjeđena finansijska sredstva biće dovoljan za listu čekanja za transplataciju bubrega u Francuskoj.

Ljekari jedini spas za Snježanu vide u transplataciji bubrega koja će se izvršiti u Francuskoj, a razlog je što ona nema bliskih srodnika koji bi bili njeni donori.

Ona do odlaska u Francusku će nastaviti da ide na dijalizu u Bolnicu Istočno Sarajevo, ali kako je ranije izjavila medijima, dijalizu veoma teško podnosi.

Baševićeva je novinarima rekla da joj do sada, zahvaljujući humanitarnom broju i uplatama na žiro račun, skupljeno oko 36.300 KM. Ona očekuje da će dio novca biti prikupljen u humanitarnim kutijama koje se nalaze u pojedinim ustanovama.

Ovim putem se zahvalila učesnicima kulturno-zabavnog programa i svim sugrađanima koji su došli na koncert da je podrže u borbi sa teškim oboljenjem.

Na sinoćnjem humanitarnom koncertu u Sportskoj dvorani u Sokocu nastupili su KUD "Romanijska luča", Plesni klub "Nika" i pjevači iz Sokoca.

Snježana Bašević na području Sarajevsko-romanijske regije poznata je kao uspješan humanitarni radnik koji je u svakom trenutku pomogao bolesnim i socijalno ugroženim građanima.

M:tel humanitarni broj 1413 je bio dostupan u maju mjeseci i on juče istekao, ali i dalje možete pomoći donacijama na žiro račun: 562-012-81117364-57 ili na žiro račun Udruženja "Podrška" 5620128064449248 NLB Razvojna banka.

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Društvo

Radio Sa-RS