Menu
A+ A A-

Izgorio "Golf" na Sokocu

  • Objavio:   Redakcija

policija auto i motor lukavicaU toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljeno je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira, i dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno je da je na parkin prostoru u ulici Borka i Ratka Radovića, opština Sokolac zapaljeno putničko motorno vozilo "Golf II", vlasništvo K.B, saošteno je za Sarajevo-RS  iz PU Istočno Sarajevo.

Po ovlašćenju dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu policijski službenici izvršili su uviđaj i konstatovali da je u toku noći 31.05.2017. godine oko 1:00 časa iza ponoći došlo do podmetanja požara na pomenutom vozilu, od strane nepoznatog lica ili više njih, na način da je najvjerovatnije izvšilac (izvršioci) lako zapaljivom tečnošću polili prednji dio vozila, zatim upotrebom otvorenog plamena isto zapalili usljed čega je došlo do većih ostećenja.

Policijski službenici preduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela "Oštećenje tuđe stvari", saopšteno je za naš portal.

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Hronika

Radio Sa-RS