Menu
A+ A A-

Trodnevna obustava rada autobuske stanice u junu

  • Objavio:   Miljan Rasevic

autobuska protest maj 2017Preduzeće "Stanišić" sa Pala danas je ponovo obustavilo rad Autobuske stanice, koja se nalazi u vlasništvu ovog preduzeća, a jedini razlog je ukazivanje na problem neregistrovanih prevoznika.

Direktor preduzeća "Stanišić" Njegoš Poljaković rekao je danas novinarima da će rad stanice u junu biti obustavljen na tri dana ako nadležne institucije ne spriječe nezakonitosti u oblasti drumskog prevoza putnika koje se najviše odnose na pojavu neregistrovanih prevoznika.

"Nadležne institucije do danas ništa nisu preduzele i ako se ništa ne učini, u junu ćemo tri dana obustaviti rad", rekao je Poljaković i dodao da će putnici na vrijeme biti obaviješteni koja su to tri dana.

Poljaković naglašava da su ti prevoznici preuzeli prevoz putnika u drumskom saobraćaju, a ta pojava je najizraženija na linijama prema Srbiji i Crnoj Gori, čime je na taj način ugrožen rad i poslovanje stanice.

On je podsjetio medije da će, ukoliko se ništa ne promijeni od strane nadležnih institucija u pozitivnom pravcu, preduzeće "Stanišić" rad autobuske stanice prekinuti od 1. septembra.

 

 

 

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS