Menu
A+ A A-

Ukrali tri televizora iz obdaništa na Sokocu

  • Objavio:   Redakcija

obdaniste sokolacU toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su dva krivična djela, nije bilo narušavanja javnog reda i mira, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda, saopšteno je za Sarajevo-RS  iz Policijske uprave.

Policijskoj stanici Sokoklac prijavljeno je da je u vremenskom periodu od 26.05. do 29.05.2017. godine nepoznato lice ili više njih nasilno ušlo u objekat JU za pedagoško vaspitanje i obrazovanje koji se nalazi u ulici Radomira Neškovića, opština Sokolac.

Policijski službenici izašli su na lice mjesta i vršenjem uviđaja konstatovali da je iz objekta otuđeno tri televizora, kao i da su na unutrašnjim zidovima razni grafiti ispisani sprejom, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo za naš portal.

O događaju upoznat dežurni tužilac OJT u Istočnom Sarajevu i u toku je dalji rad na dokumentovanju predmeta i identifikaciji izvršioca (izvršilaca) krivičnog djela "Teška krađa".

* U toku akcije "Šuma 2017", policijski službenici Policijske stanice Sokolac u saradnji sa radnicima Šumskog gazdinstva "Romanija" Sokolac, 29.05.2017. godine, u mjestu Kalauzovići, opština Sokolac, na postrojenju za primarnu preradu drveta vlasništvo G.D., zatekli su određenu količinu trupaca za koje vlasnik nije posjedovao prateću dokumentaciju.

Navedeni trupci privremeno su oduzeti i predati radnicima pomenutog šumskog gazdinstva. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela.

 

 

 

Foto: opstinasokolac.net

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS