Uskoro: Totalno novi talas, serija za tinejdžere

tinejdzerska serija atvDomaća tinejdžerska serija "Totalno novi talas" emitovaće se od 1. juna 2017. na "Alternativnoj" televiziji, svakog dana osim petka, u terminu od 20:00 časova. Nedjeljom će se emitovati od 21:00 čas.

Junaci serije, koja ima 26. epizoda od kojih svaka traje po 45 minuta, su maturanti gimnazije, njihovi roditelji i profesori. Ova interesantna serija se bavi fenomenima koja prate odrastanja i sazrijevanja učenika jedne gimnazije.

U sklopu gimnazije, u kulturnom centru svira bend TNT kojeg predvodi mladi Đorđe Lesendrić, sin popularnog muzičara Kikija Lesendrića. U plesnoj sekciji treniraju najbolje drugarice Milica, koju glumi Mirka Vasiljević i Ivana koju glumi Anđela Jovanović, inače ćerka glumačkog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić koja takođe igra u seriji.

Ona je profesorica Goca. Pored njih, među poznatim glumcima je i Jovana Balašević koja glumi Mirkinu profesoricu baleta Irinu. Mladu ekipu glumaca čine Danijel Krša, Katarina Ilić, Jelisaveta Orašanin, Katarina Dimitrijević i drugi.

TNT je serija koja vraća vjeru u budućnost, prikazujući mlade ljude koji su spremni mijenjati svijet oko sebe i nisu opterećeni 90-im.

Prema riječima Dragane Tešić, koja je izvršna producentkinja, ova serija je po mnogo čemu inovativna i zaista se promovišu istinske građanske vrijednosti.

"Smatramo da su naši klinci obrazovani, talentovani, potiiču iz dobrih kuća i zastupaju građanski model ponašanja", izjavila je Dragana.

U seriji koju su režirali Miloš Petričić i Saša Večanski igraju Nikola Rakočević, Mirka Vasiljević, Anđela Jovanović, Vujadin Milošević, Vukašin Marković, Marko Živić, Branka Pujić, Milena Vasić, Jelisaveta Orašanin.

Muziku su radili Kiki Lesendrić, Boško Ćirković Škabo i Dalibor Andonov Gru, a takođe se pojavljuju i bendovi "Ortodoks Kelts", "Rič Bič", "Tatu" i "Krug".

 

nazad na vrh