Menu
A+ A A-

U Istočnom Sarajevu putevi mokri i klizavi

  • Objavio:   Milan Ilic

stanje na putevima klizavostNa području Istočnog Sarajeva, tokom noći padala je kiša, pa su kolovozi mokri i klizavi, dok se na većini puteva u Republici Srpskoj sobraćaj ovoga jutra odvija redovno, po suvim kolovozima.

"Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, vozačima skrećemo pažnju na povećanu opasnost od odrona, a na putevima sa sanacionim radovima na izmijenjen režim vožnje i obavezno poštovanje privremene saobraćajne signalizacije. Bez obzira na vremenske i saobraćajne uslove, vozačima se savjetuje oprezna vožnja, prilagođena stanju i uslovima na putu", saopšteno je iz AMS Republike Srpske za Sarajevo-RS.

Zbog radova na izgradnji kružnog toka, izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na raskrsnici u Milićima, postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, čije poštovanje je obavezno.

Kako bi podstakli maturante iz Republike Srpske (RS) da ne sjedaju pijani za volan poslije mature, Auto-moto savez (AMS) RS podijeliće 100 članskih paketa za prvih 100 maturanata koji na e-mail Saveza (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) pošalju originalnu poruku svojim vršnjacima na temu "Najopasnija je vožnja u pijanom stanju na povratku sa žurke".

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Radio Sa-RS