Menu
A+ A A-

Falsifikovao potvrde o ispravnosti vode i leda

  • Objavio:   Redakcija

policija rs hauba novaU toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su dva krivična djela, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode, saopšteno je za Sarajevo-RS  iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

* Policijskoj stanici Rogatica, 22.05.2017. godine, B.R. je prijavila da je M.T., direktor i vlasnik preduzeća iz Rogatice, izvršio krivično djelo "Falsifikovanje isprave" na taj način što je u vremenskom periodu od 27.03. 2017. godine do 15.05.2017. godine, falsifikovao izvještaje o ispitivanju ispravnosti vode i leda, Instituta za vode DOO Bijeljina, u fabrici za preradu ribe u mjestu Žepa, opština Rogatica, te iste dostavio opštinskom veterinarskom inspektoru kao prave.

Sa sadržajem prijave upoznat je dežurni tužilac OT Istočno Sarajevo koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, navodi se u saopštenju.

* U Ulici Vuka Karadžića, opština Istočno Novo Sarajevo, 21.05.2017. godine, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Novo Sarajevo, zaustavili su i kontrolisali teretno motorno vozilo sa priključnim vozilom, vlasništvo pravnog lica iz Pala, kojim je upravljao Dž.P.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je navedenom motornom i priključnom vozilu dana 22.04.2017. godine istekla važnost potvrde o regitraciji, te da registarska tablica priključnog vozila pripada drugom priključnom vozilu, vlasništvo pravnog lica iz Živinica.

Po ovaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela "Posebni slučajevi falsifikovanja isprave".

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Hronika

Radio Sa-RS