Menu
A+ A A-

Gašić šef BIA

  • Objavio:   Redakcija

gasic biaPremijer i izabrani predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da će Bratislav Gašić biti novi direktor BIA.

On je, upitan da li Gašić može da obavlja tu funkciju pošto je sa prethodne, ministra odbrane, smijenjen posle seksističkih poruka upućenih novinarki TV B92.

“Da, on će biti šef BIA, izdržao je godinu i po dana bez ijedne funkcije. On ima mnogo dobrih kvaliteta, on je čovjek koji sve zna o bezbednosti“, naveo je Vučić.

Gašić je, prema pisanju medija već je viđen na mjestu direktora Bezbjednosno-informativne agencije, na čijem čelu se trenutno nalazi Aleksandar Đorđević.

“Bratislav Gašić je veoma vrijedan, posvećen čovjek, odan svojoj državi. Zahvalan sam Đorđeviću na očuvanju pune stabilnosti Srbije i primjernom i odgovornom obaveštajnom radu”, rekao je Vučić.

Kako ocjenjuje Blic, Vučić je tim riječima praktično potvrdio izbor Gašića za funkciju šefa BIA.

Vijest da će Gašić biti imenovan za direktora BIA u izdanjima od ponedeljka prenijeli su na naslovnoj strani beogradski dneni listovi Večernje novosti i Alo, pozivajući se na izvore iz vladajuće koalicije, odnosno Vlade Srbije.

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Region

Radio Sa-RS