Menu
A+ A A-

Potop na ulicama Banjaluke nakon jake kiše

  • Objavio:   Redakcija

banjaluka poplavljene ulice majBanjaluku je u popodnevnim časovima zahvatilo nevrijeme praćeno jakom kišom, vjetrom i grmljavinom. Za samo nekoliko minuta jakog pljuska banjalučke ulice bile su preplavljene vodom, piše portal ATV.

Čitaoci ovog portala su poslali fotografije Ulice Skendera Kulenovića u naselju Kočićev vijenac koja je, kažu, pod vodom svaki put kada padne veća količina padavina.

Kako javljaju čitaoci ATV-a, ulice su pod vodom u banjalučkom naselju Lauš. Banjalučani koji su se zatekli kod podvožnjaka na kružnom toku na Zapadnom tranzitu poslali su fotografije. Kako se vidi, velika količina vode potopila je prolaz za pješake.

Nevrijeme je zahvatilo i Laktaše. I tamo su saobraćajnice pod vodom.  Kako su i najavili meteorolozi nakon ljetnjih dana došlo je do nagle promjene vremena. U pojedinim dijelovima, prema najavama meteorologa, može se očekivati i grad.

Čitalac ATV-a poslao je fotografiju iz banjalučkog naselja Borik gdje je zbog jakog vjetra sa jednog od spratova zgrade na trotoar pala i saksija sa cvijećem.

I za sutra meteorolozi najavljuju svježije i oblačno vrijeme sa kišom i dnevnom temperaturom vazduha do 24°C.

 

 

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Servisne informacije

Radio Sa-RS