Menu
A+ A A-

Završena manifestacija "Zdrava porodica - Uspješna zajednica"

  • Objavio:   Milan Ilic

manifestacija7Manifestacija "Zdrava porodica - Uspješna zajednica" počela je 15. maja, na Međunarodni dan porodice, a završena je danas, 19. maja priredbom "Đaci prvaci o porodici".

Organizator ove manifestacije je Udruženje "Klub ideja", a pomogli su i SPKD "Prosvjeta" OO Pale, Crkvena opština paljanska, Opština Pale i organizacija "World Vision".

Član Organizacionog odbora manifestacije "Zdrava porodica - uspješna zajednica" i predstavnica "Kluba ideja" Sanja Lončar - Kapuran rekla je novinarima da su ovakve manifestacije veoma značajne za razvoj porodice.

"Danas smo jedna velika i složna porodica. Djeća će pokazati šta za njih predstavlja porodica i kredom na pločniku će crtati simbole porodice", dodala je Lončar - Kapuran.

Ona je istakla da će danas u završnom danu manifestacije u priredbi "Đaci prvaci o porodici" imati goste, djecu iz "Cvrčka" i djecu iz Udruženja "Sunce".

U okviru manifestacije, 16. maja je održana javna tribina "Pravoslavna porodica i izazovi savremenog društva", a 18. maja je premijerno izveden koncert hora SPKD "Prosvjeta" OO Pale.

 

Poslednji put izmenjenopetak, 19 maj 2017 17:05

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Radio Sa-RS