Menu
A+ A A-

Postavljanje najveće zastave Republike Srpske na Ravnoj Romaniji

  • Objavio:   Redakcija

zastava republike srpske romanija

Povodom bratimljenja boraca i veterana, pripadnika specijalnih jedinica iz proteklog odbrambeno-otadžbinskog rata na skupu kome će prisustvovati stanovnici Sarajevsko-romanijske regije, sutra će biti postavljena zastava Republike Srpske na najveći jarbol na Ravnoj Romaniji, saopšteno je iz Organizacionog odbora.

Iz Organizacionog odbora su poručili da će postavljanju zastave prisustvovati predstavnici elitnih jedinica Vojske Republike Srpske, a to su: ''Vukovi sa Drine'', ''Vukovi sa Vučijaka'', ''Panteri'' iz Bijeljine, ''Beli vukovi'' sa Pala, ''Garde'' iz Šekovića, Specijalne jedinice ''Peša'' iz Brčkog i Specijalne jedinice ''Manda'' iz Ugljevika.

Ističu da je jedina poruka ovog skupa poziv na političko jedinstvo predstavnika srpskog naroda u Sarajevu i u Banjaluci.

''Pozivamo predstavnike političkih partija da budu jedinstveni u očuvanju Republike Srpske i da im mi, veterani iz elitnih specijalnih jedinica, budemo uzor i primjer saradnje i očuvanja najvećeg našeg blaga – slobode srpskog naroda i Republike Srpske'', poručio je Milan Jolović - Legenda, ratni komandant elitne specijalne jedinice Drinskog korpusa ''Vukovi sa Drine''.

Planirano je da zastava bude postavljena sutra u 15.00 časova na lokalitetu Ravna Romanija, uz magistralni put Sarajevo-Podromanija-Zvornik, 300 metara od skretanja za Manastir Svetog Georgija na Ravnoj Romaniji, navedeno je iz Organizacionog odbora.

 

 

 

Foto: ilustracija

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Radio Sa-RS