Mališani uživali u predstavi ''Vreme je za bajke''

Napišite komentar

predstava bubamara bg paleMališani iz Pala danas su uživali u dječijoj predstavi ''Vreme je za bajke'' u izvođenju glumaca Pozorištanceta ''Buba-mara'' iz Beograda, koja je odigrana u Kulturnom centru Pale.

Upravnik ovog dječijeg pozorišta i glumica u pomenutoj predstavi Dragica Živković Krstić rekla je novinarima da su zadovoljni odzivom djece i pozitivnim reakcijama.

''Predstavu ''Vreme je za bajke'' igramo često u Beogradu i širom Srbije, a nastupali smo i u Republici Srpskoj. Radi se jako zanimljivoj i interesantnoj predstavi, autor je češki pisac koji je osmislio kompilaciju dveju bajki, ''Crvenkape'' i ''Princeze na zrnu graška'', a glumci koriste lutke i maske, sa kojima igraju sve likove iz predstave'', kaže glumica Živković-Krstić.

Prema njenim riječima, mališani iz PU Klub za djecu ''Cvrčak'' i iz osnovnih škola, danas su u potpunosti uživali kroz ovu predstavu, koja je tri puta odigrana u razmaku od 10:30 do 15:00 časova.

''Predstava je koncipirana tako da i djeca učestvuju, a ne da budu samo pasivni posmatrači, jer im je to dosadno. Kroz predstavu ih pitamo za ''savjete'', šta da radimo i oni lijepo učestvuju, tako da smo uvijek zadovoljni'', ističe Živković-Krstić.

Glumica je poručila da su prije dolaska na Pale gostovali u Višegradu, a nada se i ponovnom dolasku zbog odlične saradnje sa upravom Kulturnog centra Pale. 

Pozorištance ''Buba-mara'' iz Beograda postoji već devet godina i popularno je među najmlađim u Beogradu, a česti su gosti i drugih gradova u Srbiji i Republici Srpskoj. 

 

 

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh