Menu
A+ A A-

Teško povrijeđena žena u saobraćajnoj nesreći

  • Objavio:   Milan Ilic

policija srpskeU mjestu Brodar kod Višegrada juče se dogodila saobraćajna nesreća u popodnevnim časovima u kojoj je suvozač sa inicijalima V.S. zadobila teške tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva lica sa inicijalima V.E. iz Prijepolja sa putničkim automobilom marke "Pasat", iz kojeg je suvozač zadobio teške tjelesne povrede i lice sa inicijalima G.G. iz Višegrada sa putničkim vozilom marke "Golf 5", koji je zadobio lakše tjelesne povrede.

"Povrijeđena V.S. je prevezena u Bolnicu Goražde gdje joj je ukazana medicinska pomoć, dok je vozač G.G. prevezen u Univerzitetsku bolnicu u Foči", saopšteno je iz PU Foča.

Uvi]aj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Višegrad, a o svemu je obaviješten i dežurni okružni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nesreće i odgovornosti učesnica.

Policijski službenici Policijske stanice Višegrad su nakon ukazane ljekarske pomoći u Univerzitetskoj bolnici Foča lišili slobode vozača G.G. iz Višegrada, jer je istom utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Radio Sa-RS