Menu
A+ A A-

Narodna skupština RS 31. maja o nepovjerenju Vladi Srpske

  • Objavio:   Redakcija

vlada rs 2017Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske zakazao je za 31. maj posebnu skupštinsku sjednicu na kojoj će biti razmatrano izglasavanje nepovjerenja Vladi Republike Srpske.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas je rekao novinarima da je razmatranje izglasavanja nepovjerenja Vladi Srpske predložila grupa poslanika.

Čubrilović je rekao da je planirano da se radi 31. maja, 1. i 2. juna 2017. godine što je, kako kaže, dovoljno vremena. 

''Nakon što okončamo ovu sjednicu, biće održan Kolegijum Narodne skupštine koji bi trebalo da zakaže redovnu junsku sjednicu skupštine", rekao je novinarima Čubrilović, nakon sjednice Kolegijuma.

On je naveo da bi redovna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske trebalo da bude održana 13, 14. i 15. juna.

Početak posebne sjednice zakazan je u 12.00 časova. Šef Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Vukota Govedarica očekuje da poslanici, prilikom usvajanja konačnog dnevog reda, prihvate inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi Srpske.

"Mislim da smo kvalitetan i ozbiljan materijal uputili Narodnoj skupštini. Evidentno je da Vlada Srpske pokazuje u kakvu je poziciju došla kada zavisi od prodaje prirodnih resursa i nekih 90 miliona kompanije 'Izrael investment grupe' ", rekao je Govedarica.

 

 

Poslednji put izmenjenosreda, 17 maj 2017 19:39
nazad na vrh

Republika Srpska

Radio Sa-RS