Menu
A+ A A-

PDP: Predsjednik Dodik vrijeđa građane Srpske

  • Objavio:   Redakcija

pdp glavni odbor logoIz Glavnog odbora Partije demokratskog progresa (PDP) saopšteno je za Sarajevo-RS da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ne prestaje da, prema njihovim riječima, vrijeđa građane Republike Srpske.

Kako ističu, nakon što je izjavio da u Republici Srpskoj ima posla, ali da ljudi neće da rade, otišao je i korak dalje, pa im poručio da svi hoće da budu direktori, a niko neće da vozi kamion, te da se u Srpskoj živi dobro jer se voze skupi automobili.

''Predlažemo predsjedniku da još jednom dobro pogleda ko vozi najskuplje ''Audije'', ''Mercedese'', ''BMW-e'' i druge skupe limuzine. Voze ih glavni funkcioneri SNSD-a i njihova djeca'', saopšteno je iz PDP-a.

U saopštenju se navodi da je priči o skupim automobilima, luksuzu i dobrom životu u Republici Srpskoj dobrodošao podatak koliko je članova porodica funkcionera vladajuće koalicije u Srpskoj (SNSD, DNS i SP) umjesto luksuznog života i limuzine izabralo kamion.

''Tražimo od predsjednika da javnosti pošalje taj spisak, kako bismo upotpunili statistiku i napravili poređenje - ko tačno živi u blagostanju, a ko jedva sastavlja kraj sa krajem'', poručuju iz Glavnog odbora PDP.

 

 

 

nazad na vrh

Republika Srpska

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com