Menu
A+ A A-

Sastanak policije i rukovodstva škole

  • Objavio:   Milan Ilic

sastanak policija rkvdsDanas je u SŠC "Gimazija i srednja stručna škola" u Istočnom Novom Sarajevu održan sastanak predstavnika policije sa rukovodstvom  škole.

Ovom prilikom je ukazano na neophodnost provođenja planskih aktivnosti vezanih za obezbjeđenje predstojećih maturskih proslava kao i svečanog defilea maturanata gradskim ulicama.

U cilju bezbjednog održavanja predstojećih maturskih proslava, policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo i policijskih stanica u njenom sastavu počeli su sa provođenjem preventivnih aktivnosti.

One podrazumjevaju ostvarivanje neposredne saradnje sa rukovodstvom osnovnih i srednjih škola, te saradnju sa tržišnim i prosvjetnim inspektorima i komunalnom policijom. 

Ovo je aktivnost koja se organizuje svake godine i koja je u dosadašnjem radu dala dobre rezultate koji se ogledaju u činjenici da u proteklih nekoliko godina nismo imali zabilježenih incidenata tokom organizovanja maturskih svečanosti, navodi se u saopštenju PU Istočno Sarajevo.

Navedena aktivnost biće organizovana u svim školama  na području Uprave tokom  koje će se rukovodstva osnovnih i srednjih  škola,  između ostalog upoznati  i sa mjerama koje će biti preduzete uoči i za vrijeme maturskih svečanosti.

Poslednji put izmenjenoponedeljak, 15 maj 2017 16:48
nazad na vrh

Radio Sa-RS