Menu
A+ A A-

Potpisan ugovor o sanaciji četiri ulice u Palama

  • Objavio:   Miljan Rasevic

jugovic majnex ilidza ugovorNačelnik opštine Pale Boško Jugović danas je u svom kabinetu potpisao ugovor sa predstavnicima firmi ''Majnex'' i ''Ilidža putevi'' koji se odnosi na rekonstrukciju i sanaciju četiri ulice u Palama.

Jugović je novinarima rekao da se radi o ulicama Trifka Grabeža, Dobrosava Jevđevića, Svetosavska i Srpskih ratnika, a ukupna dužina tih ulica iznosi oko 1500 metara najužeg centra grada.

''Sanacija ovih ulica iznosi oko 510.000 KM i to je početak investicionog ciklusa, kao što smo obećali tako ćemo raditi'', rekao je načelnik opštine i istakao da kompletan projekat finansira Opština.

On je dodao da će u narednih nekoliko dana razgovarati sa policijskim službenicima oko regulisanja saobraćaja u pomenutim ulicama, koje su među važnijim u Palama.

Vlasnik firme ''Majnex'' Pale Veljko Golijanin rekao je da je njegova firma bila najpovoljnija na tenderu u iznosu od oko 70.000 KM, te istakao da će njegova firma raditi na rekonstrukciji ivičnjaka, presvlačenja asfalta, uređenja kolektora i sanacija ulica centra Pala.

Direktor preduzeća ''Ilidža putevi d.o.o.'' iz Istočne Ilidže Dobrivoje Bratić istakao je da je zadovoljan još jednom pruženom prilikom da njegovo preduzeće učestvuje u sanaciji paljanskih ulica, te napomenuo dobru saradnju sa rukovodstvom Opštine Pale.

On je dodao da bi svi radovi mogli biti završeni u krajnjem roku od 40 dana.

 

 

nazad na vrh

Radio Sa-RS