Menu
A+ A A-

Ubjedljiva pobjeda SDS na izborima u paljanskim mjesnim zajednicama

  • Objavio:   Redakcija

sds grb zastavaOpštinski odbor SDS Pale se zahvalio svim svojim biračima koji su danas izašli u velikom broju i dali podršku njihovim kandidatima za Savjet Mjesnih zajednica.

Iz OO SDS Pale kažu da je ostvarena ubjedljiva pobjeda na današnjim izborima, što pokazuje i dokazuje da su građani već svjesni pogubne politike koju, prema njihovim riječima, u opštini Pale sprovode koalicioni partneri SNSD-DNS.

''Pokušaji SNSD da plasiraju priču o neregularnosti izbora njihov je kukavički čin i još jedna manipulacija građanima. Svjesni u startu da nemaju podršku naroda i da im plaćanje glasova više ne prolazi, hvataju se za posljednju slamku, a to su nove jadikovke i tuđe krivice za njihov neuspjeh'', rekli su za Sarajevo-RS  iz OO SDS Pale. 

Rukovodstvo paljanskog odbora SDS postavlja pitanje SNSD-u:  Zašto nisu isticali neregularnost oktobarskih izbora kada su plaćali glasove ispred birališta i kada su njihove simpatizere marice odvodile i ubrzo puštale?

''SNSD se danas prepao velikog broja građana koji je samo iskazao svoje nezadovoljstvo radom SNSD-a i DNS-a'', navodi se u saopštenju.

OO SDS Pale se još jednom zahvaljuje građanima Pala što su demokratski iskazali svoje pravo. Pokazali su da vide i čuju. Pokazali su kome vjeruju.

Izabranim kandidatima čestitamo i očekujemo rad na poboljšanju uslova života u našem gradu. Za to se i bori OO SDS Pale, poručeno je iz OO SDS Pale.

 

 

nazad na vrh

Radio Sa-RS