Menu
A+ A A-

Grad Istočno Sarajevo pruža podršku Balkanskom prvenstvu

  • Objavio:   Redakcija

vukovic lucic balkansko sastanakGrad Istočno Sarajevo pružiće značajnu podršku i pomoć, kako finansijsku, tako i organizacionu, u pripremi i organizaciji Balkanskog prvenstva za juniorke u ženskoj odbojci, koje će biti održano od 27. juna do 3. jula u Sportsko-poslovnom centru ''Peki'' u Palama, rekao je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković, na današnjem sastanku sa predsjednikom Odbojkaškog saveza BiH Milutinom Popovićem i članom UO Odbojkaškog saveza RS Milenkom Ristićem.

Na sastanku u Gradskoj upravi Istočno Sarajevo rečeno je da je ovo takmičenje izuzetno značajno za opštinu Pale, grad Istočno Sarajevo i ovdašnju odbojku.

''Nama je čast i zadovoljstvo što će jedno tako značajno takmičenje biti održano u Istočnom Sarajevu, posebno u opštini Pale, gdje je ženska odbojka veoma razvijen sport pred kojim je blistava budućnost'', rekao je gradonačelnik Istočnog Sarajeva.

Vuković ističe da je veoma značajno i to što dvorana ''Peki'', organizacijom ovakvog i sličnih velikih takmičenja, koja će biti održana u budućnosti, opravdava svoje postojanje.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Skupštine grada Miroslav Lučić, koji je i trener Ženskog odbojkaškog kluba ''Slavija'' Istočno Sarajevo, kao i predsjednik ŽOK ''Jahorina'' Pale Branislav Blagojević.

Na Balkanskom prvenstvu za juniorke u ženskoj odbojci u Palama od 27. juna do 3. jula učestvovaće osam reprezentacija, a tehnički organizator takmičenja je ŽOK ''Jahorina'' Pale.

 

 

nazad na vrh

Sport

Radio Sa-RS