Menu
A+ A A-

Šehovac: Srećna sam što je moj trud prepoznat i nagrađen

  • Objavio:   Miljan Rasevic

marijana sehovac nagradaKošarkašica ''Igmana'' iz Istočne Ilidže Marijana Šehovac nedavno je proglašena najboljom sportistkinjom opštine Istočna Ilidža, a svemu tome doprinijeli su sjajni rezultati dvadesetogodišnje Marijane.

Ona je za Sarajevo-RS rekla da joj nagrada za najbolju sportistkinju u Istočnoj Ilidži predstavlja rezultat velike upornosti i rada u proteklom periodu.

''Na početku sezone nisam očekivala da ću na kraju biti najbolja, ali sam se trudila iz godine u godinu da budem što bolja i danas sam srećna što su moj rad i trud prepoznati i nagrađeni na ovakav način'', kaže Marijana.

Ona ističe da je posljednja sezona ŽKK ''Igman'' bila najuspješnija, što se tiče svih selekcija.

''Seniori su ostvarili ulazak u Prvu ligu Republike Srpske, takođe sve selekcije djevojaka su ušle u finalna takmicenja Republike Srpske i BiH. Ženski seniorski sastav je igrao finale Prve lige Republike Srpske, ali nažalost se nismo plasirali u Premijer ligu BiH'', ističe Marijana.

Marijana dodaje da bi naredne sezone voljela ostati u ''Igmanu'' i sa svojim saigračicama se boriti za plasman u Premijer ligu BiH.

Tokom prošle sezone, Marijana je postigla ukupno 230 poena, odnosno 18 poena po utakmici na oko 13 mečeva u prvenstvu i kup takmičenju.

Za najboljeg sportistu u Istočnoj Ilidži proglašen je prvotimac Fudbalskog kluba ''Famos'' Danel Blažić. 

 

 

nazad na vrh

Sport

Radio Sa-RS